Praktiken

Vi startade 2001 med fyra tomma väggar och har nu skapat en tandläkarpraktik som klarar av det mesta. I skåpen döljer sig den senaste tekniken och de senaste materialen. Våra leverantörer är noga utvalda och tillhör eliten inom tandvårdsmarknaden.

De viktigaste personerna efter patienterna är dock personalen. Vi har en mycket bred kompetens och tar gärna del av dina önskningar och behov inom tandvård. Ingen fråga är för liten och ingen är för stor. Vi har faktiskt många patienter som ringer och hör sig för om olika saker. Det kan gälla tandblekning och det kan gälla implantat och det kan gälla allt mellan himmel och jord.

Ingen fråga är för liten och ingen är för stor. Vi har faktiskt många patienter som ringer och hör sig för om olika saker. Det kan gälla tandblekning och det kan gälla implantat och det kan gälla allt mellan himmel och jord.

Eftersom det för närvarande råder fri prissättning inom tandvård, så är det många som ringer och frågar vad det kostar. Det bästa som man då kan göra är att komma och hälsa på och studera vår prislista i väntrummet. Vi tar alltid  i dagsläget emot nya patienter .