Tandläkare Hans Ankarblom

Hans Ankarblom. Tandläkare sedan många år. Tycker om att gå till jobbet och ge den vård som jag själv skulle vilja ha. Arbetar efter vetenskap och beprövad erfarenhet. Låter lite småtråkigt, men det betyder att mina arbeten ska kunna granskas av andra tandläkare till full belåtenhet. Ring tel 42929 om du har frågor.

Liselott Ankarblom. Tandsköterska och gift med Hans. Jag har under större delen av mitt liv varit lärare, men för ett antal år sedan kände jag att nu är det dags att sadla om och hjälpa till mer i vårt företag.

När du ringer till oss är det ofta jag som svarar och då kallas jag Lotta. Tillsammans med mina kollegor vill vi ge dig bästa service som tänkas kan-ingen lång väntan i telefonkö och kunna svara på dina frågor. Kan vi inte svara direkt, tar vi reda på det och återkommer till dig.

Du träffar mig även i behandlingsrummet vid dina besök hos oss.

Belinda Mamusha jobbar som tandsköterska på vår praktik. Är nyanställd sedan oktober 2018. Henne möter du ofta i telefonen när du ringer oss. Arbetar med egna patienter och sysslar då mest med att ge dig en fräsch tandstensfri mun.

IMG_7512

Maria Rosenlöf arbetar som tandsköterska hos oss sedan sommaren 2019.Henne möter du också i telefonen när du ringer oss. Speciellt utbildad inom eget patientarbete och då främst med att ge dig en fräsch mun fri från beläggningar och tandsten.