Vårdfilosofi

De flesta tandläkarpraktiker försöker sammanfatta sin filosofi med tre ord. I vårt fall handlar det om Kvalitet, Omsorg och Service. Vi som är inne i tandläkeribranschen har ibland svårt att komma ihåg att många människor drar sig i det längsta för att träffa oss. Man har minnen från någon obehaglig upplevelse hos tandläkaren i barndomen, man tror att det gör ont och dessutom anses det dyrt.

Du vill få ett mänskligt bemötande!
Efter mer än 35 års samlad erfarenhet, vet jag hur en patient ska bli bemött. Jag vet vad som gäller och hur man kan känna sig när man besöker en ny tandläkare. Munnen är en mycket privat sfär som inte utlämnas till allmänt beskådande i alla detaljer.
Jag behandlar mina patienter som jag själv vill bli bemött. Jag vill möta en mycket erfaren yrkesman eller kvinna som respekterar mitt val av behandling efter att ha fått olika vårdsalternativ presenterade. Jag vill betala för kvalitet och jag vill ha ett i alla delar proffsigt utfört arbete för jag vet att det billigaste i längden kan bli det dyraste alternativet.

Kvalitet
Vid bilköpet kan du välja mellan en bil för säj 5000:- och en för flera hundra tusen kronor. Du får vad du betalar för!
Hos oss får du behandling som faller inom Vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi ger dej olika alternativ med kostnadsförslag och utifrån detta fattar vi ett gemensamt behandlingsalternativ.Efter alla år vet vi att kvalitet verkligen lönar sig. Vi har många, många nöjda patienter som har prioriterat sin munhälsa och som år efter år får behålla sina tänder friska och vackra. Vi har även sett hur det kan gå när tänderna inte prioriteras i livet. Man kan faktiskt bli en bettinvalid på relativt kort tid om man inte besöker sin tandläkare för årlig kontroll.

Omsorg
Det finns faktiskt bara du i livet! Du är unik och kräver en omsorg utifrån dina alldeles egna förutsättningar.
Hos oss är du inget personnummer i raden utan en människa av kött och blod. Vi känner till dina intressen och hobbies och vi känner ofta din släkt. Det blir oftast så när man som vi har bott på samma ort i många år.
Vi kommer faktiskt ihåg dina tänder. Vi vet vilka mål du har med din tandvård och vi försöker att motivera dig till allt högre målsättningar
Vi vill att du ska vara i trygga händer när du besöker oss eller när vi får behandla ditt barn.
Barnen är ett viktigt kapitel som kräver sin speciella omsorg och du ska veta att vi har en mycket stor erfarenhet av att ta hand om barn. Med förtroende ska varje förälder kunna be oss ta hand om barnets och familjens tandvård.

Service
Testa oss! Lyssna på de som har besökt oss! Det är faktiskt det enda sättet att kolla upp vår service. Vårt mål är naturligtvis att servicen hos oss ska vara ett snäpp vassare.
Kvällsöppet två kvällar i veckan.
Frågor? Det är bara att ringa 4 29 29 så kan vi alltid hjälpa dig, eller varför inte komma och hälsa på?

Våra patienter reser mycket i världen, en del till Kalmar och andra till världens ände. Prata gärna upplevelser och resor med mig eller kanske vi ska prata om tänder i alla länder??

Välkommen!